Cantik Boutique Kelantan

Cantik Boutique menyediakan perkhidmatan seperti:

++ Menjual Pakaian Wanita

Kami menjual pelbagai jenis jubah dan dress cantik dan selesa dipakai mengikut trend design terkini. Didatangi dalam pelbagai size sesuai untuk semua peringkat umur dari kanak-kanak sehingga dewasa.

 

++ Produk Makanan Kesihatan (RBN Global)

Produk HEXACELLZ merupakan produk yang terbaru keluaran RBN Global merupakan produk kecantikan dan kesihatan para wanita untuk menterbalikkan proses penuaan.

Salah satu kandungan utama dalam HEXACELLZ ialah sarang burung walit (Bird Nest). Kajian saintifik membuktikan bahawa kandungan utama dalam sarang burung walit terdiri daripada protein larut air, karbohidrat, unsur surih seperti kalsium, fosforus, zat besi, natrium, kalium, iodin dan 18 jenis asid amino yang menggalakkan pertumbuhan sel dan perkembangan badan.

Cantik Boutique
Lot 353 A Tanjung Mas, Jalan Peng. Chepa,
15400 Kota Bharu, Kelantan.

Cawangan
Lot 149, Jalan Sultan Ibrahim, Belakang KB Mall
15000 Kota Bharu, Kelantan.
011-1786 2554

Business Hours

Monday 10.00 a.m to 6.00 p.m
Tuesday 10.00 a.m to 6.00 p.m
Wednesday 10.00 a.m to 6.00 p.m
Thursday 10.00 a.m to 6.00 p.m
Friday OFF DAY
Saturday 10.00 a.m to 6.00 p.m
Sunday 10.00 a.m to 6.00 p.m

Kak Sue merupakan pengguna HEXACELLZ yang berjaya hamil dengan izin Allah selepas 14 tahun ikhtiar untuk menambah cahaya mata. Alhamdulillah. Kulit Kak Sue pun makin cerah, bersih, lembut dan glowing. Cubalah HEXACELLZ banyak khasiat dan manfaat boleh diperolehi dan memang sesuai untuk kecantikan dan kesihatan para wanita.

TESTIMONIAL HEXACELLZ oleh pemilik Cantik Boutique

Make Up Class yang akan diajar oleh Nelly D’Touch (Make Up Artist) telah dijalankan di Cantik Boutique setiap hari JUMAAT & SABTU. Pendaftaran dibuka setiap hari. Tempat adalah TERHAD. DAFTAR SEKARANG. Testimoni sebelum dan selepas mekup boleh dilihat dalam video kami.

TESTIMONI ++ Make Up Class (Make Over)

Selain itu, kami juga memerima tempahan untuk gubahan hantaran perkahwinan mengikut citarasa dan bajet anda. Kami juga membuat gubahan hadiah,hamper,doorgift untuk pelbagai majlis keraian.

Homemade Aisyah Amaleein Cookies merupakan biskut keluaran butik kami sendiri yang semakin laris di pasaran.

TESTIMONI ++ Gubahan bunga/hamper/doorgift/dll

Kami juga menerima tempahan katering yang di sediakan oleh ANISA KITCHEN & CATERING. Pelbagai jenis masakan dan menu yang disediakan mengikut citarasa pelanggan. Anisa Kitchen & Catering juga mempunyai restoran yang terletak di cabang 3 Tanjung Mas, Jln Peng. Chepa, bersebelahan dengan Cantik Boutique menyediakan pelbagai menu masakan panas, nasi ulam dan nasi kerabu yang sangat sedap.

Lawati page fb ANISA KITCHEN & CATERING di https://www.facebook.com/Anisa-Kitchen-211284552574584/

TESTIMONI ++ Perunding Perkahwinan (Wedding Planner & Event Management)

Testimoni Amazing Mask