Umbrella Network

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Umbrella Network

umbrella-final-31gmoy66j62cpzgdg16xhm

Diasaskan pada tahun 2010, Umbrella Network merupakan salah satu daripada syarikat pengiklanan utama di Malaysia. Walaupun, baru ditubuhkan kami mempunyai kepakaran dan pengalaman dalam bidang marketing terutamanya marketing secara online.
Kini Umbrella Network berada dibawah payungan Xpresszoom.com yang merupakan sebuah portal pengiklanan perniagaan dan servis yang  baik dan semakin mendapat sambutan dalam kalangan masyarakat.

Kami boleh membantu perniaga untuk mengembangkan perniagaan sehingga keseluruh pelusuk dunia dengan menggunakan portal xpresszoom. Syarikat xpresszoom ditubuhkan pada tahun 2008 dan mampu bertahan dan mengharungi cabaran sehingga ke hari ini.

Kini kami sedang melakukan R&D untuk memastikan perniagaan pelanggan menjadi semakin maju dan berkembang, selain itu, kami turut menekankan servis yang terbaik kepada pelanggan agar dapat memberikan kepuasan dan pulangan yang lumayan.

 

Misi

Umbrella Network ingin mewujudkan satu jaringan perniagaan yang user friend, mudah digunakan dan mempunyai pelbagai pilihan barangan bagi memenuhi keperluan pengguna.

Produk Terbaik

Umbrella Network merupakan sebuah syarikat yang terbaik dalam memberikan servis pengiklanan kepada pengguna yang merangkumi :-<
♦ Website
♦ Video Pengiklanan Secara Percuma
♦ Lokasi Perniagaan
♦ Shopping Online
♦ Google traffic
♦ Viral Konsep

Prinsip Bimbingan

Kualiti tidak akan dapat dipertikaikan. Keutamaan syarikat kami ialah untuk mengekalkan sifat asli kualiti produk dan memberikan latihan dan pengetahuan kepada perniaga.
Kami akan memberikan khidmat nasihat secara jelas dan terperinci kepada pengguna dalam menggunakan portal xpresszoom untuk dijadikan platform untuk viralkan perniagaan.

Selain itu,Kami turut memberikan panduan untuk menggunakan media sosial seperti Whatsapp, We Chat, Instagram, Google Plus, Facebook, Myspace dan sebagainya untuk meluaskan lagi pasaran perniagaan pelanggan.

The value of our company lies in its people.
We are an equal opportunity company.

 

Matlamat


Menjadi syarikat pengiklanan yang paling berjaya di dalam dunia.
Memastikan peniaga mendapat pasaran yang terbaik di xpresszoom
Menyediakan servis yang baik kepada pengguna.

Product

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.